Pedicure + Voetreflex

Neem plaats in de stoel en kom tot rust. Geniet van een drankje terwijl uw voeten worden verzorgd. De nagels worden geknipt en gepolijst, eventuele hypertrofische/ingroeiende nagels en nagelriemen worden behandeld. Eelt en likdoorns/kloven worden verwijderd en mechanisch afgewerkt. Vervolgens vind de voetreflexmassage plaats. Tot slot worden uw voeten ingecrèmed.

De effecten van voetreflexmassage:

  • Stimuleert doorbloeding van voeten en onderbenen
  • Geeft verlichting aan pijnlijke en vermoeide voeten
  • Ontspant de spieren
  • Verminderd krampen
  • Reduceert het stresshormoon
  • Zorgt voor de juiste balans tussen lichaam en geest
  • Activeert energiestroom van het lichaam

Prijs: €67,50

 

NOTE:

Tijdens de zwangerschap voeren wij de voetreflexmassage niet uit. De voeten worden dan gemasseerd met warme olie voor een extra ontspannend effect.


Pedicure + Gellak

Neem plaats in de stoel en kom tot rust. Geniet van een drankje terwijl uw voeten worden verzorgd. De nagels worden geknipt en gepolijst, eventuele hypertrofische/ingroeiende nagels en nagelriemen worden behandeld. Eelt en likdoorns/kloven worden verwijderd en mechanisch afgewerkt. Vervolgens vind de gellak plaats. Zo geniet je naast mooi verzorgde voeten ook 6 á 8 weken van perfect gelakte nagels die niet snel beschadigen.

Prijs: €90


Mycose nagels afvlakken + Thuisverzorgingsset

Wanneer er sprake is van kalk- of schimmelnagels kan er een doelgerichte behandeling plaatsvinden. De verdikte nagels worden afgevlakt waardoor er minder druk op de nagels komt, pijn verlicht en het cosmetisch wat beter er uit gaat zien. Alleen het afvlakken is niet voldoende om verbetering van de nagels te creëren. Hierbij is het van belang om consequent de nagels te verzorgen met anti mycose middel. Omdat wij maximaal resultaat willen behalen bieden wij deze behandeling alleen aan inclusief thuisverzorgingsset. Deze set bevat: Solution Spray 50ml en Dadi Oil 3,75ml wat voldoende is voor een optimale verzorging van minimaal 4 weken.

Prijs: €45

 

Losse modules Details Prijs
Likdoorn verwijderen tot 15 min € 22,50
Ingroeiende nagel behandelen + drukvrij leggen tot 15 min € 22,50