‘Het mooiste en beste in anderen naar boven halen, daar ligt mijn passie’. Deze uitspraak deed ik toen ik nog een klein meisje was, of beter gezegd ‘een jong meisje’ want klein ben ik nog steeds.

Van kinds af aan houd ik mij al bezig met de huid en welzijn. Ik wist dan ook direct toen ik mijn de praktijk oprichtte dat ik een totaal concept wilde aanbieden, meer dan alleen huidverzorging.

Schoonheid komt van binnenuit, het is niet voor niets een cliché. 

Onze huid weerspiegeld ons welzijn, Inner peace = outer beauty.

En daarom foccussen wij niet alleen op ons grootste orgaan van de buitenkant maar ondersteunen onze behandeling met een voeding- en leefstijl advies. Een essentiële schakel om maximale verbetering en blijvend resultaat te behalen.

Naast mijn specialisaties in Acne, Bindweefselmassage, Microneedling en het geven van peelingen ben ik ook orthomoleculair onderlegd. Deze opgedane kennis neem ik mee in de intake en behandelingen om zo de oorzaak van het huidprobleem te achterhalen. Want als we de oorzaak niet concreet aan pakken, kunnen we behandelen en smeren wat we willen maar zullen we nooit het verschil gaan maken. En ik zeg ‘we’ want werken aan de huid doen we samen.