Huidverbeterende behandeling

Kom binnen en neem plaats in de stoel waar ik luister naar jouw huidwensen.
Kom tot rust; want de huid weerspiegeld jouw welzijn.
Inner Peace = Outer Beauty.
Ik nodig jou uit de stap te nemen en jouw huid weer te laten stralen!

Het enige wat jij hoeft de doen is jouw momentje inplannen, vervolgens werk ik met alle liefde aan jouw huid om maximale verbetering te creëren en adviseer je hoe jij het resultaat zo lang mogelijk kunt behouden.

Heb jij een onzuivere huid en wil jij deze verbeteren? Krijg jij fijne lijntjes en rimpels die je o zo graag wilt verminderen of uitstellen? Ben jij toe aan algehele ontspanning? Dan is deze behandeling iets voor jou want het kan, afhankelijk van de gekozen tijd, allemaal in een behandeling.

Twijfel je over welke tijdsduur het beste voor je is of kom je voor de eerste keer bij SkinFormation? Boek dan een kennismakingsbehandeling en laat je uitgebreid adviseren door onze experts.

Tijdsduur Prijs
60 minuten €75
75 minuten €95
90 minuten €112,50

Afspraak maken

Dit is wat Skinformation sterk maakt.

Bij SkinFormation gaat het niet alleen om de oppervlakte, maar om een diepgaande ervaring die verder gaat dan wat je aan de buitenkant ziet. We beginnen dan ook altijd met een huidscan, wat de basis vormt voor alles wat volgt.

Daarnaast wordt er tijdens de behandeling kennis vanuit de orthomoleculaire benaderingen toegepast, waarbij we niet alleen de buitenkant behandelen, maar ook kijken naar wat jouw huid nodig heeft van binnenuit. Het draait hierin om balans en welzijn, en de op maat gemaakte huidbehandelingen weerspiegelen dat.

De basis is, ongeacht welke tijdsduur je kiest, het zelfde; het bestaat oa uit een reiniging, het epileren van de wenkbrauwen en uiteraard zijn ook de hoogwaardige serums inclusief gua sha massage inbegrepen. Daarnaast kun jij, afhankelijk van de tijdsduur, modules toevoegen. Zoals een peeling, cuppingmassage, speciaal masker maar ook bindweefselmassage of het harsen van bovenlip enof verven van de wenkbrauwen behoort tot de mogelijkheden. Elke behandeling word afgestemd op jouw behoefte en die van jouw huid.

Na elke behandeling wordt je verwend met een lekker drankje. En voor de koude winterdagen is er een voorverwarmde stoel.
Zodat je je van top tot teen kunt laten verwennen.

Hier draait alles om jou en jouw unieke schoonheid, en we zijn er trots op dat we elke behandeling op maat kunnen maken om aan jouw specifieke wensen te voldoen.

Specials

Wil jij jouw huid meer uitdagen en sneller resultaat behalen? Kies dan voor een van deze innovatieve behandelingen.

Innovatieve Huidverbetering

Afspraak maken