Doorbraak in cosmetica

Dit maakt de Silky Organic Recover Box zo uniek!

1. Speciaal ontwikkeld voor, tijdens en na chemo, intensieve medicatie en zélfs bestraling.

Wij kiezen bewust om stoffen te mijden die de behandeling kunnen verstoren of de huid kunnen beschadigen. Denk aan metalen – bijvoorbeeld zink – of hormoonontregelende stoffen als fyto-oestrogenen uit bijvoorbeeld Aloë Vera. Tevens hebben wij gekozen voor een xeno-oestrogenen vrije verpakking (BPA-vrije verpakking).

”Wij voldoen aan de adviezen die door de behandelend arts, radiotherapeut of verpleegkundige gegeven worden.”

2. Unieke PH waarde, geeft bacteriën geen kans.

Onze uniek geformuleerde producten zorgen dat de pH waarde van de huid (5,5) en de huidflora in optimale balans komen. Ze voorkomen hiermee uitdroging en irritatie. Ook worden de slechte bacteriën gedood en de goede bacteriën krijgen de ruimte. Het is dus belangrijk om de pH-waarde in balans te houden. Hoe hoger de pH-waarde des te droger, doffer en sneller geïrriteerd de huid is. En dat wil je bij chemotherapie en bestraling juist voorkomen.

3. Veilig te gebruiken zonder belastende en huidonvriendelijke stoffen

Bij de ontwikkeling van de Medical Collection is er gekeken naar de strikte voorwaarden waaraan deze producten moeten voldoen. Alle producten zijn voorzien van het NO-label, dus bevatten geen huidonvriendelijke stoffen zoals parabenen, sulfaten, minerale oliën, geur- en kleurstoffen. Dankzij natuurlijke mediceuticals kunnen we ingrediënten efficiënt inzetten zonder dat ze belastend zijn voor de zeer kwetsbare huid en toch een mooi resultaat behalen.

4. Totaal concept.

Wij kiezen bewust. Daarom bieden we niet alleen producten aan om de huid preventief gezond te maken of te houden, maar bieden ook een gezichtsbehandeling in het instituut speciaal afgestemd op jouw huidzorg. De Medical Skincare Specialist adviseert voor thuisgebruik, voeding en lifestyle bij medicatie.

De behandelingen